Facial behandeling

Omdat iedere huid anders is gaan we voordat we aan de slag gaan eerst jouw huid beter leren kennen. Waar loop je tegenaan? Wat is de geschiedenis van je huid? Hoe ziet jouw lifestyle eruit? Wat wil je bereiken? Hoe gaan we dit bereiken? Door bij de eerste kennismaking een huidanalyse en intakegesprek te doen. Elke behandeling wordt op maat gemaakt. Geen behandeling is exact hetzelfde.

We hebben een hoge kwaliteit aan behandeltechnieken op het gebied van anti-aging en huidverjonging. Daarbij werken we met apparatuur en high-end werkstoffen. We bieden abonnementen aan waarmee jij het hele jaar door de juiste huidverzorging ontvangt. En waarbij je dankzij een persoonlijk huidplan precies weet hoe je de producten goed gebruikt. Bij de behandeling kan je kiezen uit tijd (hoe deze is opgebouwd). Ook ontvang je iedere 2 maanden een producten set specifiek afgestemd op jouw huid.

Dit alles wordt samengesteld naar jouw wens. Van reiniging tot serums tot creme’s, met verschillende toppings zoals bijv. oog crème, suppletie, zonproducten en nog veel meer. Want jouw huid staat bij mij centraal en ik zie jou wensen als een uitdaging.

Hier gaan we voor een

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact en advies. Een aanpak en producten die zijn afgestemd op jouw behoeftes en huidtype het hele jaar door. Dat onderscheid ons van gewone instituten en salons.

Werkstoffen

We werken met producten waar professionele hoogwaardige werkstoffen inzitten. Deze hebben een intense werking van binnenuit. Ook werken we op epigenetica: hiermee kunnen we beïnvloeden hoe onze genen tot expressie komen. Je bereikt alleen een wenselijk resultaat als je weet wat je moet doen, wanneer je dit moet doen en met welke producten.

Samenwerken

Wat jij thuis niet kan, doen wij in de behandeling. Samen zorgen we voor een huid die terugkomt in balans en topconditie. Een goede huidverzorging door jezelf i.c.m. een goed huidplan zorgt samen voor een optimaal resultaat.

Huidzorg op maat

Dit zie je steeds vaker. Toch gaan we nog een stapje verder. We werken met de skin&more app waarin we de behandeling samenstellen d.m.v. het kiezen van modules. Dit doen we SAMEN als jij komt voor een behandeling. Iedere keer nieuwe behandelingen omdat je huid continu verandert door allerlei invloeden.

Echte resultaten

Resultaten van de producten zijn wetenschappelijk bewezen en laten ongeevenaarde resultaten zien op het gebied van anti-aging, hydratatie, verstevigen van de huid en verminderen van rimpels en lijntjes. We werken op cellulair niveau om een gezonde staat van de huid te bereiken en te behouden.

Ruim 15 jaar ervaring