Superboost

Geef jouw gelaat de ultieme workout!

Door middel van de Superboost-techniek bereik je verbluffende resultaten. Zeer resultaat-gericht met een prachtig natuurlijk effect! Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. 

De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en uitgebreid, deze behandeling kan voor veel worden ingezet:

  • Huidverjonging
  • Verminderen van (fijne) rimpels
  • Oog- en wenkbrauwlift
  • Onregelmatige huid
  • Grove poriën
  • Acné
  • Haarverbetering (versterking van +30%)

De huid wordt dikker, elastischer en gaver. Acné, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt. 

“Superboost laat je huid er natuurlijk en jong uitzien zonder spierontspanners, fillers of invasieve laser! Dit is perfect mogelijk dankzij de combinatie van twee pijnloze innovatieve technologieën.”

Jet-stream

Hier begint de eigenlijke Superboost-behandeling: actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naadloze injectie met je-stream, terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de AnubisMed cocktails een de noden van de huid. 

Elektrostimulatie

Met behulp van elektrostimulatie (bio-feedback) krijgen spieren impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker maar wordt er in het gelaat meer volume gecreëerd. De huid en de spieren zijn immers nauw verbonden met elkaar. Een 100% natuurlijk techniek, gebaseerd op de redenatie van ons lichaam door het boosten van de neurofeedback mechanismen. 

Superboost de huid! 

Het Superboost-toestel maakt het mogelijk om de huid door te dringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Op deze manier worden snel en pijnloos actieve substanties door de huidannexen gesluisd, om via deze weg de diepere lagen van de epidermis en de dermis te bereiken. De haarfijne openingen aan de uiteinde van de disposable tip maken deze infiltratie mogelijk en zijn het resultaat van het uniek design. Deze methode heeft bewezen resultaten.

Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Duurzaam verouderen.

Een oplossing voor huidveroudering, fijne rimpels, oog- en wenkbrauwlifting, onregelmatige huid, grove poriën, acné, huidspanning en veel meer.

Zeer resultaat-gericht met een prachtig natuurlijk effect.

Nu ook met haar-ondersteunende behandelingen.