T-Away behandeling

Wat is het T-away apparaat en wat doet het precies? Jij ziet jouw huid toch ook het liefst glad en gezond? Het is heel normaal dat je je irriteert aan rode adertjes, pigmentvlekken en andere vervelende oneffenheden op het gezicht. Heel veel mensen weten eigenlijk niet hoe makkelijk ze van irritaties in het gezicht af kunnen komen. Het T-away apparaat is een middel om verschillende irritatiezones direct te verwijderen:

  • couperose
  • bloedblaasjes
  • pigmentvlekken (ouderdomsvlekken)
  • steelwratjes
  • spider Naevi

Heeft u last van bovenstaande punten? Zo werkt de T-away en komt u van de bovenste irritatiezones gemakkelijk af:

Hoe werkt het T-away apparaat?
Het T-away apparaat maakt gebruik van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency). De Taway is een soort naald die op de huidaandoening wordt aangestipt. Het T-away apparaat verschrompeld de huidaandoening direct. Op dat moment komt er een korstje op de huid die er na enkele dagen weer vanaf valt. Doordat het T-away apparaat alleen het gebied van de huid aandoening behandeld, wordt het omliggende huidgebied niet aangetast.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Bij een oppervlakkige couperose en/of pigmentvlek is er meestal maar één behandeling nodig, soms hebben dieper gelegen vlekken meerdere behandelingen nodig. Ga er dus maar vanuit dat je twee behandelingen nodig hebt dan ben je zeker van je zaak!

Wanneer kan ik het beste een T-away behandeling doen?
Beter dat je een T-away behandeling doet wanneer het buiten slecht weer en koud is. Je moet er namelijk rekening mee houden dat je zonlicht zoveel mogelijk moet vermijden de eerste zes weken. Het is dus niet handig als je dit zou in of voor je vakantie. Daarnaast mag u de eerste drie dagen niet naar een sauna of een zwembad.

Doet het pijn?
Het is niet heel fijn, maar we weten allemaal het gezegde ”wie mooi wilt gaan moet pijn doorstaan“. Het is een vervelend gevoel, maar voor je het weet is het weer over en het is geen super lange behandeling.