Huidstudio Astrid

Over Astrid

Mijn naam is Astrid Timmerman- Verduijn.

Getrouwd met Erik en moeder van 2 mooie dochters. Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer en sinds 2006 schoonheidsspecialiste. In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseert in huidverbetering en huidverjonging. Ook heb ik me ontwikkelt tot permanent make-up specialist. Ieder jaar volg ik trainingen en seminars, want je bent nooit te oud om te leren en de technologie gaat steeds een stapje verder.

Huidstudio Astrid is niet zomaar een huidstudio. Samenwerken is mijn sleutel tot succes, waarbij de behandelingen niet eens het belangrijkste zijn in onze aanpak. Anders dan je misschien wel zou denken.

Ik ben meteen eerlijk met je. Als we niet samenwerken, bereiken we nooit het maximale resultaat. Jij behandelt thuis iedere dag je huid en ik doe tijdens de behandelingen alles wat je thuis niet kunt. Jij legt thuis de basis, die ik gebruik om te werken naar een krachtiger resultaat. Alleen zo werk ik met jou samen.

“Dus jij hebt mij nodig, maar ik jou ook!”

Eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij de rode draad als ondernemer. Ik weet hoe het was om in het leven de andere kant mee te maken en dat doet pijn. Des te meer reden voor mij om deze waarden in te zetten voor jou in combinatie met spontaniteit, enthousiasme en vernieuwing.

Sinds mijn 21e ben ik ondernemer. Ik heb een lange tijd een lingerie speciaalzaak gerund en heb op latere leeftijd gekozen voor de huidverzorging. Ik kreeg vertrouwen van mijn klanten en ik werd erg blij van mensen die met meer zelfvertrouwen en een glimlach mijn zaak verlieten. Het was veel meer dan alleen de lingerie waar het mij om ging.

Uiteindelijk heb ik definitief gekozen voor huidverbetering, maar dan wel het complete plaatje. Ik sta voor totale ontzorging van jouw huid, waarbij ik werk volgens de methode Skin&More.

Als je een afspraak wilt verzetten of annuleren, doe dit dan minstens 48 uur van tevoren. Anders ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.