Huidstudio Astrid

Skin&More

Wat is nou eigenlijk Skin&More? Dat is een concept waarbij er anders gewerkt wordt dan je waarschijnlijk gewend bent. Waar anderen beginnen vanuit behandelen, start ik met het leggen van een sterke basis thuis. Jaren ervaring heef me laten zien dat wanneer de basis sterk is, de behandelresultaten intens toenemen. Om die reden werk ik met de Skin&More methode. Dit betekent SAMEN jij en ik.

Iedere huid is anders. En iedere huid verdient dus een eigen aanpak met passende producten en behandelingen. Passend bij waar je huid op dat moment behoefte aan heeft.

Persoonlijk
ik ga voor persoonlijk contact en persoonlijk advies. Niet het hele jaar door dezelfde producten en geen standaardbehandelingen, maar een aanpak die geheel is afgestemd op jouw behoeften en huidtype. En dat het hele jaar door anders. Dat onderscheidt mij van gewone instituten en salons.

Ontzorgen
Een ding weet je zeker en dat is dat je een optimale huidconditie wilt. Hoe je dit bereikt is aan mij. Jij hoeft je daar geen zorgen meer over te maken. Wanneer je met me samenwerkt is jouw zoektocht voorbij. Ik heb alle kennis in huis om samen met jou hiervoor een plan op te stellen. Ik zorg ervoor dat je nooit zonder producten zit en dat al je afspraken 6 maanden vooruit in de agenda worden gepland.

Samenwerken
JIJ verzorgt dagelijks jouw huid en legt de basis en IK behandel wat je zelf niet kunt, wat samen zorgt voor een optimale huidconditie. Ik vind het belangrijk dat je jouw huidtype kent. Je huid verbeteren doe je niet alleen bij mij in de huidstudio. Dit vraagt vooral om goede verzorging door jezelf. Met een persoonlijk plan begeleid ik je om huidverzorging thuis in te zetten voor optimaal resultaat.

Huidzorg op maat
Huidzorg op maat vind je bij steeds meer huidverbeteringsinstituten. Wij gaan bij Huidstudio Astrid echt een grote stap verder. We werken met de Skin & More App waarin ik de behandeling samenstel door middel van het kiezen van modules. Dit doe ik SAMEN met jou op het moment dat je bij mij bent voor een behandeling. Dit doe ik iedere keer opnieuw, aangezien jouw huid continu onderhevig is aan verandering en invloeden van buitenaf. Geen behandeling is hetzelfde en je producten voor thuis veranderen mee.

Werkstoffen
Alle producten die jij en ik gebruiken hebben professionele hoogwaardige werkstoffen die van binnenuit een intense werking hebben. Bij Huidstudio Astrid werken we met Cosmeceuticals en Pharma-Cosmeceuticals. Deze producten kun je alleen gebruiken met professioneel advies van een huidspecialist.

Weet wat je moet doen, wanneer je dit moet doen en met welke producten. Alleen dan bereik je het wenselijke resultaat.

Feestje
Een van onze kernwaarden is dat je Skin & More ervaart als een feestje. De producten van Dermo28 zorgen ervoor dat je iedere dag als een cadeau voor de spiegel ervaart en elke behandeling wordt op maat gemaakt. Geen behandeling is hetzelfde, hoe leuk is dat…

Om het jou en ons makkelijk te maken, bieden wij binnen de Skin & More methode totale ontzorging voor je huid met keuze uit verschillende abonnementen. Het hele jaar door ontvang je van ons de juiste huidverzorging. Met Skin & More ben je verzekerd van totale ontzorging voor jouw huid voor een vast bedrag iedere 28 dagen.

Je ontvangt iedere keer een producten set bestaande uit een Reiniging, Complex Serum en Crème, specifiek afgestemd op jouw huidbehoefte en je kunt kiezen uit 60, 75 of 90 minuten behandelingen. Verder ontvang je gedurende het jaar 2 sets bestaande uit 2 pH balancerende producten en thuisbehandelingen om zelf uit te voeren.

Aanvullend hierop kun je kiezen voor verschillende abonnement toppings, zoals oog crèmes, voeding suppletie, zonproducten, SPF-huidtoppers en meer, geheel afhankelijk van jouw wensen. Laat het me weten, ik ontzorg jou.