Huidstudio Astrid

Reviews

Perfect resultaat pmu

“Een vertrouwd gevoel en deskundig advies, dat waren voor mij de redenen om voor permanente make up af te spreken met Astrid. Astrid luistert naar de wensen en kan daardoor mij als klant overtuigen wat het beste bij mij past. Ik ben dankbaar voor het natuurlijke resultaat en vooral de ontspannen behandeling. Ook al is permanente make-up niet geheel pijnloos, we kunnen er altijd weer om lachen. Tijdens de behandeling van pmu hebben we voldoende gespreksstof, waardoor het zo voorbij is. De nacontrole na 6 weken is fijn, de puntjes worden op de i gezet, zodat het resultaat op de huid perfect is en ik, als klant, zeer tevreden ben met het resultaat. Ik ben zeer tevreden en heb de salon al meerdere malen aanbevolen.”

– Lydia

Strakkere huid

“Doordat Astrid veel kennis heeft van de huid en de producten die ze voert, voelt en ziet mijn huid er strakker uit. Ik bezoek haar studio graag omdat Astrid bij ieder bezoek kijkt wat mijn huid op dat moment nodig heeft en daar de behandeling op aan past. Op die manier krijgt mijn huid het beste en is in mijn ervaring dat iedere behandeling een feestje is. Mijn advies is “ga het zelf eens ervaren” Astrid is open en eerlijk en oefent haar beroep uit met veel gevoel.”

– Jolande

Aanrader

“In eerste instantie kwam ik bij Astrid voor mijn wenkbrauwen. Had gehoord dat ze mooie natuurlijke permanente make-up plaatst en dat wilde ik al lange tijd. Tijdens deze behandeling hadden we het over de andere behandeling die ze doet. Door haar enthousiasme en kennis ben ik inmiddels een trouwe klant. De resultaten zijn super, mijn huid is rustig en straalt weer! Ook met mijn wenkbrauwen ben ik meer dan tevreden. Astrid is continue bezig met haar salon dmv extra scholing en trainingen, daardoor heeft ze veel innovatieve behandelingen. Tegen ieder ander zou ik zeggen ga erheen en ervaar wat ze voor jou kan betekenen.”

– Angela